REKRY – Digital Marketing Specialist

Etsimme digitaalisen markkinoinnin moniosaajaa kasvamaan tiimiimme!

Haluatko kasvaa kanssamme digitaalisen markkinoinnin huippuosaajaksi? Asiantunteva ja energinen digimarkkinoinnin tiimimme etsii vahvistusta monipuolisiin digimarkkinoinnin tehtäviin. 

Työnkuvasi:

Digital Marketing Specialistina Folcanilla pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi niin yrityksen omissa kuin asiakkaidemme projekteissa. Työpäiväsi koostuvat digimarkkinoinnin kokonaiskuvan strategisesta suunnittelemisesta, operatiivisesta toteuttamisesta sekä tulosten analysoimisesta ja niiden pohjalta toiminnan kehittämisestä. Toimit osana tiivistä tiimiämme, jonka kanssa ideoit, toteutat ja suunnittelet keinoja, joilla voimme tuottaa entistä parempia tuloksia asiakkaillemme. Työpanoksellasi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymiseen. 

Jos nämä asiat innostavat sinua, sovit meille mainiosti:  

Kehittyminen digitaalisen markkinoinnin huippuosaajaksi. Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä digimarkkinoinnin ammattilaiseksi toteuttamalla monipuolisia digimarkkinoinnin projekteja yhdessä muun tiimin kanssa. 

Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittyä yhdessä digimarkkinoinnin rautaisiksi asiantuntijoiksi. Olemme jatkuvasti yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin yrityksen muista asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset konkreettisesti vaikuttamaan yrityksen asioihin.

Olla osana kasvavaa yritystä. Haluatko olla osana yrityksemme kasvutarinaa? Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, jossa työ saattaa olla ajoittain hyvinkin hektistä, mutta samalla erittäin palkitsevaa.

Etätyöt ja itsenäinen työskentely. Tykkäätkö tehdä töitä etänä? Meille ei ole niinkään väliä, mistä fyysisesti hoidat hommasi, kunhan netti toimii ja pystymme olemaan yhteydessä Teamsin välityksellä.

Nuorekas työympäristö ja työkaverit. Motivoiko sinua olla osana tiimiä, joka koostuu lisäksesi nuorista, intohimoisista ja tavoitteellisista, mutta samaan aikaan rennoista tyypeistä? Tule tutustumaan tiimiimme!  

Kehittyminen, haasteet ja vastuu. Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaako sinua kenties kehittää tai laajentaa omaa osaamistasi ja vastuualuettasi omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan tulevaisuudessa? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus. 

Mitä toivomme sinulta?  

  • Intohimoa uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen yhdessä Folcanin tiimin kanssa 
  • Valmiutta hahmottaa ja hallita välillä laajojakin kokonaisuuksia
  • Joustavuutta ja kykyä toimia itsenäisesti osana tiimiä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja kykyä ottaa vastuuta omista töistä ja niiden toteutusaikataulusta
  • Hyviä asiakasviestintä- ja kirjoitustaitoja sekä suomeksi että englanniksi 
  • Aiempaa kokemusta digimarkkinoinnin parissa työskentelemisestä, opintosi ovat loppusuoralla tai olet valmistunut alalle soveltuvasta koulutuksesta (mahdollista yhdistää opintojen viimeiseen harjoitteluun)

Lisäksi arvostamme: 

  • Kiinnität huomiota visuaalisuuteen ja pystyt tarvittaessa työstämään visuaalisia elementtejä esim. Canvalla 
  • Olet käyttänyt Googlen työkaluja, WordPressiä, verkkomainonnan työkaluja ja/tai Office 365 –sovelluksia
  • Sinulla on kokemusta etätöistä  

Folcan yrityksenä

Folcan on dynaaminen digimarkkinoinnin kumppani. Intohimomme on digitaalisen asiakaskokemuksen parantaminen ja myynnin kasvattaminen digitaalisia kanavia pitkin. Tarjoamme räätälöityjä digimarkkinoinnin palvelukokonaisuuksia, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua. 

Erityisosaamistamme ovat hakukoneoptimoitujen verkkosivujen rakentaminen ja digitaalisten kanavien kautta syntyvän myynnin kasvattaminen. Tarjoamme muun muassa WordPress verkkosivuja, kokonaisvaltaista hakukoneoptimointia, laadukasta sisällöntuotantoa, verkkomainonnan kokonaisuuksia ja sosiaalisen median palveluita. Päämäärämme on auttaa yrityksiä viemään digimarkkinointi seuraavalle tasolle. 

Missiomme on muuttaa digimarkkinoinnin markkinaa läpinäkyvämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi paikaksi pk-yrityksille. Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan kumppanuuteen, jotta asiakkaamme saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset hyödyntämällä palveluitamme. Haluamme olla alalla tunnettu digimarkkinoinnin toimisto, joka toimii suunnannäyttäjänä edistäen asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää toimintaa. 

Oletko sinä etsimämme digimarkkinoinnin tulevaisuuden huippuosaaja?  

Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje (max 350 sanaa), jossa esittelet itsesi.

Lähetä samalla CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Liitä mukaan myös mahdolliset työnäytteet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@folcan.fi   

Soita meille ja kysy lisää!  

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Kerron mielelläni lisää.

Tavoitat minut numerosta +358 50 357 3684.   

Alina Venermo,  
CEO, Co-Founder 

Alina Venermo kuva

Kysy minulta lisää!

Alina Venermo
Yrittäjä, CEO
alina.venermo@folcan.fi
+358 50 357 3684

Lue digimarkkinoinnista Folcanin blogista