Alusta asti olemme olleet sitä mieltä, että toimintamme täytyy olla rehellistä, läpinäkyvää ja ammattitaitoista.

Lue, mistä Digitoimisto Folcan sai alkunsa.

Yli 100 palveltua asiakasta on vienyt meitä jatkuvasti lähemmäksi visiotamme. 

Me Folcanilla uskomme, että ihmiset pystyvät ja tekniikka auttaa. Alallamme tuodaan tekemistä esiin usein työkalujen kautta, vaikka loppujen lopuksi työkalun käyttäjä on se, joka voi saada aikaan muutosta. Kun ymmärrämme ihmisiä ja kuuntelemme asiakkaitamme, saamme työllämme aikaan näkyviä tuloksia. 

Verkkosivuyrityksestä liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ymmärtäväksi digimarkkinoinnin kumppaniksi

Alun perin Folcan oli verkkosivuyritys, joka perustettiin läpinäkyvän toiminnan ja asiantuntijuuden puolestapuhujaksi. Pian perustettuamme Folcanin meille valkeni, että läpinäkyvyyden lisäksi, tämä markkina tarvitsee kokonaisvaltaisia digimarkkinoinnin osaajia. Osaajia, jotka eivät ainoastaan ymmärrä, miten verkkosivuja tehdään, vaan ymmärtävät digimarkkinoinnin kokonaisuutena, joka tukee yrityksen liiketoimintaa ja sen tavoitteita. Näin Folcanista tuli digitoimisto, jonka osaaminen on kasvanut satojen projektien ja uusien ammattilaisten myötä.  

Toimintamme on…

Yksilöllistä

Yksilöllisyys näkyy toiminnassamme ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Huomioimme yrityksen yksilölliset tarpeet ja tarjoamme näitä tarpeita tarkasti vastaavan kokonaisuuden. Näin voimme mahdollistaa liiketoiminnan kasvun, sillä kun digitaalinen markkinointi tukee kasvustrategiaa, tuottaa se yritykselle suoria mitattavia tuloksia.  

“En halunnut sitä isointa kumppania, koska en halunnut, että me ollaan osa liukuhihnaa. Mä halusin yhteistyökumppanin, jonka kanssa voidaan puhua face-to-face, ihminen ihmiselle.” 

Läpinäkyvää

Läpinäkyvyys on toimintamme keskiössä – puhuttiin sitten hinnoittelusta, kommunikaatiosta tai sisäisestä tiedonsiirrosta. Uskomme, että läpinäkyvä kommunikaatio on avaintekijä tuloskeskeisessä markkinoinnissa, sillä se mahdollistaa ajantasaisen tiedonkulun, syvällisen ymmärryksen ja ongelmakohtiin nopean reagoimisen. 

“Tärkeää on tuntea ne ihmiset, kenen kanssa tekee töitä. Me tunnetaan tekijät ja on helppo sanoa mitä me tarvitaan.” 

Dataohjautuvaa

Haluamme edistää asiakkaidemme kasvua digitaalisen markkinoinnin keinoin, minkä vuoksi työtämme ohjaa data.  

“Folcanilla on hyvää insightiä kasvuhaluisen yrityksen markkinointiin, sillä se on sitä myös itse, joten he ymmärtävät tämän mukana tulevat haasteet ja mahdollisuudet ja osaavat näin toimia niiden mukaan.” 

Ammattitaitoista

Digitaalinen markkinointi on jatkuvassa murroksessa. Jotta voimme onnistua modernissa markkinoinnissa, tulee meidän pysyä aallon harjalla. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme niin hands on -periaatteella kuin lukemalla, sparrailemalla ja kouluttautumalla. Ammattitaito ei tarkoita meille pelkästään alan osaamista, vaan syvempää ymmärrystä liiketoiminnasta. Ammattitaitoa on myös sanoa ei. 

“Folcan uskaltaa sanoa myös omia mielipiteitään suoraan eikä vaan mukaile. Vaikka me ollaan teidän asiakas, niin se ei tarkoita sitä, että me olemme aina oikeassa. Folcan on uskaltanut ehdottaa monia asioita ja on ollut oma-aloitteinen.” 

Kumppanuuskeskeistä

Kumppanuus-keskeistä

Parhaimmillaan yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa muodostuu pitkäaikainen ja syvä kumppanuus. Yhteistyö perustuu aina luottamukseen, sillä ilman luottamusta emme etene mihinkään. 

“Meillä on sama maali, silloin se homma toimii.”

You are currently viewing a placeholder content from Vimeo. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Missiomme

Missiomme on muuttaa digipalveluiden markkinaa läpinäkyvämmäksi ja kumppanuuskeskeisemmäksi paikaksi pk-yrityksille. Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan kumppanuuteen, jotta asiakkaamme saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset hyödyntämällä digipalveluitamme. Palvelukokonaisuus muotoutuu aina asiakkaan tarpeiden ja budjetin perusteella, mahdollistaen toiminnan aidon kumppanuuskeskeisyyden.  

Visiomme

Tavoitteenamme on luoda alan tyytyväisin asiakaskunta ja varmistaa, että digipalvelumme vastaavat aina asiakkaidemme tarpeita. Haluamme olla alalla tunnettu digitoimisto, joka toimii suunnannäyttäjänä edistäen kumppanuuskeskeistä ja läpinäkyvää toimintaa. Visionamme on työllistää alan huippuammattilaisia, jotka kokevat olevansa kotona Folcanilla.  

Keitä me Folcanilaiset olemme?

Folcan koostuu yhdeksästä digimarkkinoinnin ammattilaisesta. Voit tutustua tiimiimme täältä! 

Nuoria, nälkäisiä, intohimolla työtä tekeviä ihmisiä.

“Jos etsii helposti lähestyttävää, luotettavaa, asiantuntevaa, ammattitaitoista kumppania, niin kyllä mä Folcanin valitsisin joka kerta uudestaan meidän kokemuksien perusteella.”