Töihin Folcanille

Avoimet työpaikat

Tule töihin kasvuvaiheessa olevaan
digimarkkinointiin erikoistuneeseen toimistoon

Folcan on nuorekas digitoimisto, joka on erikoistunut digimarkkinoinnin kokonaisuuden kehittämiseen. Suunnittelemme, toteutamme, mittaamme ja kehitämme asiakkaidemme digimarkkinointia, jotta he saavuttaisivat parhaat mahdolliset tulokset palveluidemme avulla. 

Missiomme on muuttaa digimarkkinoinnin palveluiden markkinaa läpinäkyvämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi paikaksi pk-yrityksille. Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan kumppanuuteen, jotta asiakkaamme saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset hyödyntämällä palveluitamme. Palvelukokonaisuutemme muotoutuvat aina asiakkaan tarpeiden ja budjetin perusteella, mahdollistaen toiminnan aidon asiakaslähtöisyyden. 

Tavoitteenamme on luoda alan tyytyväisin asiakaskunta ja varmistaa, että digipalvelumme vastaavat aina asiakkaidemme tarpeita. Haluamme olla alalla tunnettu digitoimisto, joka toimii suunnannäyttäjänä edistäen kumppanuuskeskeistä ja läpinäkyvää toimintaa.

Innostavatko nämä asiat sinua?

Kehittyminen huippuosaajaksi jollain digimarkkinoinnin osa-alueella.

Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä digimarkkinoinnin ammattilaiseksi monipuolisten projektien parissa.

Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia.

Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole? Olemme jatkuvasti yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin yrityksen asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset oikeasti vaikuttamaan yrityksen asioihin.  

Etätyöt ja itsenäinen työskentely.

Tykkäätkö tehdä töitä etänä? Meille ei ole niinkään väliä, mistä fyysisesti hoidat hommasi, kunhan netti toimii ja pystymme olemaan yhteydessä toisiimme Teamsin välityksellä.

Nuorekas työympäristö ja työkaverit.

Motivoiko sinua olla osana tiimiä, joka koostuu lisäksesi nuorista, intohimoisista ja tavoitteellisista, mutta samaan aikaan rennoista tyypeistä? Tule tutustumaan tiimiimme!   yrityksen asioihin.  

Kehittyminen, haasteet ja vastuu.

Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaisiko sinua kenties kehittää tai laajentaa tulevaisuudessa vastuualuettasi oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus.  

Oletko sinä seuraava huipputyyppi energiseen tiimiimme?

Laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, vaikka meillä ei olisi avointa paikkaa.
Tutustumme mielellämme intohimoisiin tekijöihin!

Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen rekry@folcan.fi.