Verkkosivujen ylläpito

Aktiivisella verkkosivujen ylläpidolla varmistat sivujesi toimivuuden ja tietoturvallisuuden. Lisäksi aktiivinen kehitys auttaa yritystäsi sijoittumaan paremmin hakukoneissa. 

Kattava WordPress-ylläpito alkaen 49€/kk

Jätä ohjelmistopäivitykset ja sisältömuokkaukset meidän vastuullemme ja keskity olennaiseen. Varmistu siitä, että sivustosi on tietoturvallinen ja toimii odotetusti kellon ympäri. Helpota arkeasi ja maksimoi samalla verkkosivujesi menestyminen ammattilaisten hoitamana.

Verkkosivujen kokonaisvaltainen ylläpito alkaen 49€/kk (alv. 0%).

Miksi verkkosivuja pitää päivittää?

Verkkosivut eivät ole ikinä täysin valmiit. Niiden ylläpito on jatkuvaa kehitystyötä, jonka tarkoituksena on parantaa sivujesi käytettävyyttä, lisätä myyntiä ja pitää hakkerit loitolla. Ylläpito ja jatkokehitys ovat keskeisessä asemassa myös tulevaisuuden kilpailuedun varmistamisessa – digitaalinen maailma muuttuu ja kehittyy nopeasti, ja sinun pitää pysyä mukana tässä kehityksessä.  

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein markkinointikanava, joten sivuston säännöllisen ylläpitämisen tärkeys kasvaa jatkuvasti maailman digitalisoituessa. Sivuston säännöllinen kehittäminen kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, sillä sen liikenne kasvaa ja kävijät viihtyvät siellä paremmin.

Tiedämme, että yrittäjän arki on kiireistä. Tehtävää on enemmän kuin tunteja vuorokaudessa. Kokemuksemme pohjalta olemme huomanneet, että verkkosivujen päivittäminen itse on työlästä ja putoaa helposti To Do -listan pohjalle. Me Folcanilla tarjoamme sinulle tarpeisiisi räätälöityä ylläpitoa, joka vapauttaa sinulle aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiseen. 

Verkkosivujen ylläpidon avulla

 • Pidämme sivustosi tekniikan ajan tasalla, mikä estää hakkereiden pääsyn sivuillesi.  
 • Kehitämme sivustoa säännöllisesti yhteistyössä kanssasi. Näin liikenne kasvaa ja kävijät viihtyvät paremmin. 
 • Sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi, sillä voi luottaa siihen, että me pidämme sivustostasi huolen. 
 • Pysyt ajan tasalla sivuston kehityksestä, sillä raportoimme sinulle sivuston liikenteestä ja tilasta säännöllisin väliajoin. 
 • Sijoituksesi hakukoneissa ei pääse tippumaan vaan kehittyy jatkuvasti. 

Mitä verkkosivujen päivittäminen ja ylläpito tarkoittavat käytännössä?

Verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen on laaja kokonaisuus, joka koostuu monesta eri osa-alueesta ja vaatii usein eri osa-alueiden asiantuntijoita. Folcan on koonnut tiimin, joka pystyy tarjoamaan sinulle WordPress-verkkosivuihin liittyvän osaamisen yhden katon alta. Suosituimmat verkkosivujen ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät palvelut löydät listattuna alta: 

 • Ohjelmistopäivitykset ja Teeman päivitykset 
 • Lisäosien päivitykset 
 • Käyttökoulutukset 
 • Varmuuskopioinnin 
 • Datan kokoaminen, analysointi ja raportointi 
 • Tuki- ja kehitystyöt 
 • Sisältömuokkaukset 
 • Sisällöntuotannon 

Halutessasi voimme myös rakentaa sinulle täysin uudet verkkosivut  ja ylläpitää sitä jatkossa! 

Miten verkkosivujen ylläpito ja
kehittäminen etenee kanssamme?

1.

Teetä meillä ilmainen nykytilanteen analyysi.

2.

Me käymme tämän analyysin yhdessä läpi kanssasi muutaman arkipäivän kuluessa yhteydenotostasi

3.

Teemme tarpeidesi mukaisen kirjallisen tarjouksen, jonka käymme läpi yhdessä kanssasi

4.

Tarjouksen hyväksyttyäsi, käärimme hihat ja rupeamme hommiin sopimamme mukaisesti.

Mitä tämä kaikki maksaa?

Laajan ylläpitomme tarkoituksena on vastata asiakkaan tarpeita niin hyvin kuin mahdollista, minkä vuoksi se on räätälöitävissä tarpeisiisi sopivaksi. Ennen tarjouksen tekoa kartoitamme tarpeesi, minkä pohjalta esitämme parhaan ratkaisun yrityksellesi. Hintaan vaikuttaa erityisesti työmäärä ja käytettävä teknologia. Suosittelemme jokaiselle verkkosivuihin investoineelle yritykselle verkkosivujen ylläpitoa. Ilman ylläpitoa on sivuihin käytettystä rahasta tulee enemminkin kulu kuin investointi. 

Ylläpidon hinta on alkaen 49€/kk. Hintaan lisätään alv 24 %. 

Jos et ole vielä täysin vakuuttunut, alla näet muutaman esimerkin tyytyväisistä asiakkaistamme