Ahven.net uudistui ennätysvauhilla laadusta tinkimättä

Ahven.net on Kalatalouden Keskusliiton tarjoama tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Sivusto tarjoaa kaiken tarpeellisen tiedon aina kalastusluvista ja kalastuksenvalvonnasta kaupalliseen kalastukseen ja kalavesien hoitoon. Sivustolta löytyy myös Ahvennetin oma kattava verkkokauppa. 

Folcanin ja Ahven.netin yhteistyö alkoi vuoden 2020 vaihteessa, kun edellinen palveluntarjoaja lopetti toimintansa. Ahven.net löysi itsensä tilanteesta, jossa sivuston kehittäjää ja ylläpitoa ei enää ollut, joten he kääntyivät Folcanin puoleen. 
Yhteistyö alkoi lähinnä verkkosivujen ylläpidolla ja syventyi siitä verkkosivuston kehitykseen ja uusien ominaisuuksien käyttöönottoon. Vuoden 2022 alussa verkkosivuston kokonaisvaltainen uudistaminen tuli ajankohtaiseksi ja uusi sivusto toteutettiin nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. 

“Tämä verkkosivu-uudistus vedettiin kokonaisuudessaan alle kuukaudessa, minusta se on aika hyvä suoritus. Mielestämme systeemi toimii täällä, jatkakaa samaan malliin."

Yhteistyö jatkuu verkkosivukehityksen, hakukoneoptimoinnin ja hakukonemainonnan merkeissä. 

Tutustu muihin referensseihimme