Ahven.net uudistui ennätysvauhdilla laadusta tinkimättä

Selkeät ja laadukkaat verkkosivut nopealla aikataululla

Ahven.net on Kalatalouden Keskusliiton tarjoama tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Sivusto tarjoaa kaiken tarpeellisen tiedon aina kalastusluvista ja kalastuksenvalvonnasta kaupalliseen kalastukseen ja kalavesien hoitoon. Sivustolta löytyy myös Ahvennetin oma kattava verkkokauppa. 

Folcanin ja Ahven.netin yhteistyö alkoi vuoden 2020 vaihteessa, kun edellinen palveluntarjoaja lopetti toimintansa. Ahven.net löysi itsensä tilanteesta, jossa sivuston kehittäjää ja ylläpitoa ei enää ollut, joten he kääntyivät Folcanin puoleen. 
Yhteistyö alkoi lähinnä verkkosivujen ylläpidolla ja syventyi siitä verkkosivuston kehitykseen ja uusien ominaisuuksien käyttöönottoon. Vuoden 2022 alussa verkkosivuston kokonaisvaltainen uudistaminen tuli ajankohtaiseksi ja uusi sivusto toteutettiin nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. 

“Tämä verkkosivu-uudistus vedettiin kokonaisuudessaan alle kuukaudessa, minusta se on aika hyvä suoritus. Mielestämme systeemi toimii täällä, jatkakaa samaan malliin."

Haluatko sinäkin tuloksia digimarkkinoinnilla?

Soita Alinalle klikkaamalla tästä tai varaa aika kalenteristamme, niin jutellaan!

Tutustu muihin referensseihimme

MENESTYSTARINA 

Folcan ja Mielenterveyden keskusliitto tekivät Pro Bono –projektin Google-mainonnan kehittämisen parissa. Projekti sisälsi Google-mainostilin auditoinnin ja kehityskohteiden listaamisen sekä räätälöidyn Google-mainonnan koulutuksen pitämisen.

MENESTYSTARINA 

Folcanin ja Sähköliiton yhteistyö alkoi keväällä 2022, kun Sähköliitto etsi yhteistyökumppania kehittämään digimarkkinointiaan. Heidän tavoitteenaan oli löytää yhteistyökumppani, joka auttaisi Sähköliittoa kehittämään heille suunnitelmallista ja tavoitteellista digimarkkinointia.

MENESTYSTARINA 

Tili-Vinkin ja Folcanin yhteistyö aloitettiin loppusyksystä 2023. Yhteistyö on keskittynyt alkuun orgaaniseen mainontaan eli somesisältöjen luomiseen. Tavoitteena on kasvattaa Tili-Vinkin näkyvyyttä ja vahvistaa yrityksen mainetta houkuttelevana työnantajana

MENESTYSTARINA 

Folcanin ja Cuttersin yhteistyö alkoi kesällä 2023 orgaanisen somen parissa. Cutters kaipasi säännöllistä, laadukasta ja lokaalia sisällöntuotantoa ja someen onkin tuotettu nyt kesästä asti säännöllisesti sisältöä.

MENESTYSTARINA 

Folcanin ja Kemionin yhteistyö alkoi keväällä 2023, kun yrityksessä koettiin tarve selkeyttää ja raikastaa heidän brändi-ilmettään tähän päivään. Uuden brändi-ilmeen myötä uusittiin myös verkkosivut. Lue lisää yhteistyöstä!

MENESTYSTARINA 

Assemblyn ja Folcanin yhteistyö aloitettiin kesällä 2021. Yritys toivoi markkinoinnin kumppanilta mahdollisimman hyvää ymmärrystä pelialalta ja yrityksen kohderyhmästä.