Verkkosivut yritykselle

Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalisen markkinoinnin perusta ja tärkein markkinointikanava. Me toteutamme yrityksellesi verkkosivut, jotka tuottavat laadukkaita liidejä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. 

Tyylikkäät ja hakukone-optimoidut verkkosivut räätälöitynä yrityksellesi

Haluaisitko, että verkkosivusi löytyvät Googlesta ennen kilpailijoitasi ja auttavat yritystäsi sitouttamaan sivustollasi vierailevat henkilöt maksaviksi asiakkaiksi? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Toteutamme yrityksellesi liiketoimintasi verkkosivut, jotka ovat avainasemassa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa ja skaalautuvat liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaisesti. 

Halutessasi voimme myös ylläpitää niitä. Sinä kerrot meille teidän tavoitteenne, me hoidamme loput! 

Muutamia toteuttamistamme sivuistoista

Miksi verkkosivuilla on merkitystä?

Oikein suunniteltuna ja toteutettuna verkkosivut… 

Luovat perustan digitaaliselle markkinoinnille

Palvelevat asiakkaitasi ympäri vuorokauden

Keräävät liidejä ja sitouttavat potentiaalisia asiakkaitasi 

Sijoittuvat Googlessa kärkisijoille liiketoimintasi tärkeimmillä avainsanoilla 

Haastavat kilpailijoitasi verkosssa

Mahdollistavat tuotteidesi ja palveluidesi myynnin verkossa

Kehittävät yrityksesi brändimielikuvaa

Mahdollistavat markkinoinnin johtamisen dataan perustuen

Miten verkkosivuprojekti
etenee kanssamme?

Meidän työskentelytapamme perustuu aina kumppanuuteen. Näin pystymme jokaisessa projektissa yhdistämään sinun tuntemuksesi liiketoiminnastasi ja meidän asiantuntijuutemme verkkosivujen kokonaisvaltaisesta kehityksestä.

Ennen projektin aloitusta pidämme yhteisen tarvekartoituspalaverin, jossa keskustelemme liiketoiminnastasi, toiveistasi ja tarpeistasi verkkosivujen saralla. Kartoituksen pohjalta teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen, joka istuu budjettiisi ja tukee yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita sekä tahtotilaasi tulevaisuudesta. Alla näet listan verkkosivuprojektin vaiheista:

1

Tarvekartoitus, kirjallinen tarjous ja sen hyväksyntä 

2

Projektin suuntaviivojen määrittäminen ja aikataulutus palaverissa 

3

Domainin ja Webhotellin kytkentä

4

Sivuston ensimmäisen vedoksen toteutus  

5

Materiaalin toimitus/
julkaisu

6

Ensimmäisen vedoksen läpikäynti

7

Sivuston toteutuksen läpivienti

8

Sivuston tarkastus ja testaus

9

Sivuston julkaisu

10

Sivuston ylläpito, optimointi ja kehitys

5

Materiaalin toimitus/
julkaisu

6

Ensimmäisen vedoksen läpikäynti

7

Sivuston toteutuksen läpivienti

8

Sivuston tarkastus ja testaus

9

Sivuston julkaisu

10

Sivuston ylläpito, optimointi ja kehitys

Me suosimme verkkosivusuunnittelussa WordPress-julkaisujärjestelmää, miksi?

Me suosimme verkkosivu-suunnittelussa WordPressiä, miksi?

Maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä

Vuonna 2021 kaikista maailman verkkosivuista 37 % oli tehty WordPressillä! 

Helppokäyttöinen

WordPressin peruskäyttö, kuten sisällön muokkaus, ei vaadi aiempaa kokemusta tai muuta koodaustaustaa.  Tarjoamme aina mahdollisuuden hoitaa kaikki verkkosivujen muokkaustoimenpiteet ja kehitystyön meidän kauttamme, mutta voit halutessasi muokata sivustoa myös itse meidän ollessa yhden puhelinsoiton päässä tukena tarvittaessa.   

Googlen suosima

Hakukoneet, kuten Google, rakastavat WordPressiä. Sen tuottama koodi on semanttista, jonka ansiosta WordPress-sivustojen hakukoneoptimointi on tehokasta oikeilla toimenpiteillä. Ei olekaan mikään ihme, että tekemämme ja ylläpitämämme WordPress-sivut tuovat jatkuvalla syötöllä kymmeniä tuhansia orgaanisia kävijöitä Googlesta sivustoille. 

Tietoturvallinen

WordPressiä on kehitetty ja kehitetään jatkuvasti tietoturva edellä, joka on yksi syy sen suosioon. Näin ollen WordPressin ydin on tietoturvallinen, joten sen turvaamiseksi ei tarvitse heti asentaa mitään tietoturvaa vahvistavia lisäosia.  

Helppo lisätä uusia toiminnallisuuksia tai integroida muihin alustoihin

WordPress-verkkosivut skaalautuvat yrityksesi liiketoiminnan mukana. Sillä luotuihin sivuihin pystyy liittämään verkkokaupan, ajanvarauskalenterin, markkinoinnin automaation tai sähköpostimarkkinointityökalun vaivatta.  

Kuulostaa hyvältä, mutta mitä tämä kaikki maksaa?

Meillä ei ole yhtä vakiintunutta hintaa verkkosivutoteutukselle vaan teemme aina sinulle sopivan ehdotuksen, ottaen huomioon liiketoimintasi nykyiset ja tulevaisuuden tavoitteet sekä toteutuksen laajuuden ja budjettisi. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta laatua suhteessa antamaasi budjettiin. Käymme ehdotuksen läpi yhdessä kanssasi ja samalla keskustelemme, mitkä komponentit toteutuksessa vaikuttavat hintaan ja miksi me suosittelemme niiden toteuttamista. 

Hintaan vaikuttaa mm. sivujen ja tuotettavan sisällön määrä, sivun visuaalisen ilmeen luonti ja asettelu, hakukoneoptimointi ja mahdolliset integraatiot eri järjestelmiin. Verkkosivut kustantavat keskimäärin 2 500-4 500 euroa, ja teknisesti monimutkaisemmat tai kokonaisvaltaisemmat kokonaisuudet siitä ylöspäin.

Ylläpidon hinta on alkaen 45€/kk. Hintaan lisätään alv 24 %.

Laske hinta-arvio laskurillamme

Lue lisää tyytyväisistä asiakkaistamme

Tilaa maksuton analyysi verkkosivujesi nykytilasta

Maksuttoman analyysin ideana on antaa sinulle kattava käsitys siitä, mikä on verkkosivustosi nykytila, miten sivustosi sijoittuu Googlessa ja mitkä ovat ne toimenpiteet, joilla sivustoa voisi kehittää.

Käymme analyysin kanssasi läpi 30min Teams-palaverissa, minkä jälkeen lähetämme analyysin sähköpostiisi. Sekä analyysi että läpikäynti ovat sinulle täysin maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään.