Verkkosivut yritykselle

Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalisen markkinoinnin perusta. Me toteutamme yrityksellesi verkkosivut, jotka tuottavat myyntiä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. 

Palvelu voi sisältää mm.

– Visuaalisen ilmeen suunnittelu
– Käyttöliittymän suunnittelu
– WordPress-sivuston tekninen toteutus
– Sisällöntuotanto
– Hakukoneoptimointi
– Sivuston jatkokehitys ja ylläpito

Laadukkaat WordPress-verkkosivut järkihintaan​

Haluaisitko, että verkkosivusi viestivät yrityksesi arvolupauksen ja konvertoivat kävijät asiakkaiksi? Entä haluatko, että ne löytyvät Googlesta parhailta sijoituksilta ja toimivat vankkana pohjana markkinoinnillesi? Olet saapunut oikeaan paikkaan.

Toteutamme yrityksellesi järkihintaan verkkosivut, jotka ovat avainasemassa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa ja skaalautuvat liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaisesti. 

Halutessasi voimme myös ylläpitää niitä. Sinä kerrot meille tarpeenne, me hoidamme loput! 

Muutamia toteuttamistamme sivuistoista

Palautuminen.com

Projektin tavoitteena oli uudistaa sivuston ilme ja rakenne, jotta se olisi selkämpi ja konvertoisi paremmin. Asiakas halusi myös, että heillä on mahdollisuus muokata sivustoa helposti itse. Uudistuksen jälkeen yksistään Google-mainonnan ROAS on parantunut yli 50%:lla.

Sisustustoimittajat

Sisustustoimittajien sivustouudistuksella haluttiin päivittää sivut niin visuaalisesti kuin teknisesti tähän päivään. Sivusto toimii laitteesta riippumatta ja sitä on mahdollista skaalata toiminnan muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Temal

Folcanin ja Temalin yhteinen matka alkoi vuoden 2020 lopussa Temalin verkkosivu-uudistuksen yhteydessä. Temal etsi silloin lisäkättä uusien verkkosivujen kehitysprosessiin ja optimoimiseen. Folcan tarttui tähän projektiin ja vei sen onnistuneesti loppuun.

Futura Drivers

Uudenaikainen autokoulu FuturaDrivers etsi kumppania, joka voisi auttaa heitä kokonaisvaltaisesti parantamaan asiakashankintaa. Yhteistyö aloitettiin verkkosivujen ja yritysilmeen uusimisella.

ME Studio

ME Studio on tunteisiin vetoavia ja asiakkailleen räätälöityjä tapahtumia toteuttava tapahtumatoimisto. Sivustosta haluttiin uuden brändin mukainen ja käyttäjäystävällinen. Kokonaisuudesta tuli leikkisä, värikäs, selkeä ja monipuolinen. ME Studio kertoo olevansa erittäin tyytyväinen ja kertoo saaneensa paljon positiivista palautetta asiakkailta ja kumppaneilta.

Miksi verkkosivuilla on merkitystä?

Oikein suunniteltuna ja toteutettuna verkkosivut… 

Luovat perustan digitaaliselle markkinoinnille

Palvelevat asiakkaitasi ympäri vuorokauden

Keräävät liidejä ja sitouttavat potentiaalisia asiakkaitasi 

Sijoittuvat Googlessa kärkisijoille liiketoimintasi tärkeimmillä avainsanoilla 

Haastavat kilpailijoitasi verkosssa

Mahdollistavat tuotteidesi ja palveluidesi myynnin verkossa

Kehittävät yrityksesi brändimielikuvaa

Mahdollistavat markkinoinnin johtamisen dataan perustuen

Miten verkkosivuprojekti
etenee kanssamme?

Työskentelytapamme perustuu aina kumppanuuteen. Näin pystymme jokaisessa projektissa yhdistämään sinun tuntemuksesi liiketoiminnastasi ja  asiantuntijuutemme verkkosivujen kokonaisvaltaisesta kehityksestä.

1.

Tarvekartoitus, kirjallinen tarjous ja sen hyväksyntä 

Aloita varaamalla maksuton kartoitus.

2.

Projektin suuntaviivojen määrittäminen ja webhotellin kytkentä

Sovimme projektille tarkan aikataulun, jonka ansiosta tiedät jatkuvasti miten projekti etenee.

3.

Tekninen toteutus ja sivujen ensimmäisten vedosten toteutus  

Käymme vedokset yhdessä kanssasi läpi ja jatkamme kehittämistä.

4.

Sivuston testaus ja viimeiset viilaukset

Tarkistamme, että kaikki toimii sivustolla kuten pitää.

5.

Sivuston julkaisu

Sivuston julkaisun jälkeen pääset vihdoin jakamaan projektin lopputuloksen maailmalle. Tästä yhteistyömme voi jatkua ylläpidon ja jatkokehityksen merkeissä.

Projekteissamme on aina kuukauden reklamaatioaika.

Suosimme verkkosivusuunnittelussa WordPress-julkaisujärjestelmää, miksi?

Me suosimme verkkosivu-suunnittelussa WordPressiä, miksi?

Maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä

Vuonna 2021 kaikista maailman verkkosivuista 37 % oli tehty WordPressillä! 

Helppokäyttöinen

WordPressin peruskäyttö, kuten sisällön muokkaus, ei vaadi aiempaa kokemusta tai muuta koodaustaustaa.  Tarjoamme aina mahdollisuuden hoitaa kaikki verkkosivujen muokkaustoimenpiteet ja kehitystyön meidän kauttamme, mutta voit halutessasi muokata sivustoa myös itse meidän ollessa yhden puhelinsoiton päässä tukena tarvittaessa.   

Googlen suosima

Hakukoneet, kuten Google, rakastavat WordPressiä. Sen tuottama koodi on semanttista, jonka ansiosta WordPress-sivustojen hakukoneoptimointi on tehokasta oikeilla toimenpiteillä. Ei olekaan mikään ihme, että tekemämme ja ylläpitämämme WordPress-sivut tuovat jatkuvalla syötöllä kymmeniä tuhansia orgaanisia kävijöitä Googlesta sivustoille. 

Tietoturvallinen

WordPressiä on kehitetty ja kehitetään jatkuvasti tietoturva edellä, joka on yksi syy sen suosioon. Näin ollen WordPressin ydin on tietoturvallinen, joten sen turvaamiseksi ei tarvitse heti asentaa mitään tietoturvaa vahvistavia lisäosia.  

Helppo lisätä uusia toiminnallisuuksia tai integroida muihin alustoihin

WordPress-verkkosivut skaalautuvat yrityksesi liiketoiminnan mukana. Sillä luotuihin sivuihin pystyy liittämään verkkokaupan, ajanvarauskalenterin, markkinoinnin automaation tai sähköpostimarkkinointityökalun vaivatta.  

Kuulostaa hyvältä, mutta mitä tämä kaikki maksaa?

Meillä ei ole yhtä vakiintunutta hintaa verkkosivutoteutukselle vaan teemme aina sinulle sopivan ehdotuksen, ottaen huomioon liiketoimintasi nykyiset ja tulevaisuuden tavoitteet sekä toteutuksen laajuuden ja budjettisi. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta laatua suhteessa antamaasi budjettiin. Käymme ehdotuksen läpi yhdessä kanssasi ja samalla keskustelemme, mitkä komponentit toteutuksessa vaikuttavat hintaan ja miksi me suosittelemme niiden toteuttamista. 

Hintaan vaikuttaa mm. sivujen ja tuotettavan sisällön määrä, sivun visuaalisen ilmeen luonti ja asettelu, hakukoneoptimointi ja mahdolliset integraatiot eri järjestelmiin. Verkkosivut kustantavat keskimäärin 2 500-4 500 euroa, ja teknisesti monimutkaisemmat tai kokonaisvaltaisemmat kokonaisuudet siitä ylöspäin.

Verkkosivujen ylläpidon hinta on alkaen 45€/kk. Hintaan lisätään alv 24 %.

Varaa tarvekartoitus

Lue lisää tyytyväisistä asiakkaistamme

Etkö ole varma kannattaako sivustosi uusia?

Maksuttoman analyysin ideana on antaa sinulle kattava käsitys siitä, mikä on verkkosivustosi nykytila, miten sivustosi sijoittuu Googlessa ja mitkä ovat ne toimenpiteet, joilla sivustoa voisi kehittää.

Käymme analyysin kanssasi läpi 30min Teams-palaverissa, minkä jälkeen lähetämme analyysin sähköpostiisi. Sekä analyysi että läpikäynti ovat sinulle täysin maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään.

Maksuton tarvekartoitus

Tapaamisen aikana keskustelemme tarkemmin liiketoiminnastanne, tavoitteistanne ja tarpeistanne. Tapaamisen pohjalta teemme teille kirjallisen tarjouksen verkkosivuston kehityksestä tai toteutuksesta.