Ulkoistettu digimarkkinointitiimi

Ulkoistettu digi-markkinointitiimi

276 %

kasvu verkkokaupan myyntiin

185% 

korkeampi ROAS

3x

enemmän liikennettä Googlesta

5500 %

kasvu Instagramin kattavuudessa

Tässä muutamia asiakkaidemme todellisista tuloksista. Ulkoistettu digimarkkinointitiimi tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden saada käyttöösi yrityksesi kasvuun sitoutunut asiantuntijatiimi alle yhden asiantuntijan rekrytointikustannuksen hinnalla. 

Lupaamme sinulle

Yksi kontaktipiste, 10 asiantuntijaa

Asiantuntijatiimimme kostuu eri aihealueiden syväosaajista. Liittyi pulmasi Google-mainontaan, sosiaaliseen mediaan, artikkelituotantoon tai verkkosivujen tekniseen ongelmaan, on tiimimme valmiina auttamaan ja toteuttamaan. 

Yhteistyön alussa määritämme yrityksellesi digimarkkinointipäällikön, joka toimii luotettunasi ja hallitsee markkinointikokonaisuuta liiketoimintasi kasvutavoitteiden saavuttamiseksi.

Huolehdimme markkinoinnistasi kuin omastamme

Voit luottaa siihen, että sovitut asiat hoidetaan ajallaan ja kehityskohteisiin puututaan proaktiivisesti. Asiakastyöt ovat meille jokaisessa tilanteessa prioriteetti #1.

“Meillä on sama maali, silloin se homma toimii.” Sami Baggström, VoiceLink

Tarpeitasi vastaava kustannustehokas ratkaisu

Ulkoistettu digimarkkinointitiimi on aina räätälöity kokonaisuus. Keskustelemalla liiketoiminnastanne, tarpeistanne ja tavoitteistanne pystymme ehdottamaan teidän tarpeisiinne sopivaa kokonaisuutta.

Muodostamme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, jolla saat koko asiantuntijatiimimme käyttöön kiinteällä kuukausihinnalla.

Kuukauden
irtisanomisaika

Olemme sitoutuneita tekemään töitä tulosten saavuttamiseksi ja pitkäaikaisen yhteistyön rakentamiseksi.

Jos yhteistyömme ei lähdekään toimimaan toivomallasi tavalla, voit irtisanoa sopimuksesi joustavasti.  

Me olemme olleet todella tyytyväisiä kokonaisuuteen enkä oikein osaa antaa mitään huonoa palautetta... Heidän kanssa toimii kriisitilanteessakin yhteistyö todella hyvin.

Marina Furuhjelm, asianajaja & yrityksen kehitys- ja viestintäjohtaja

Jos etsii helposti lähestyttävää, luotettavaa, asiantuntevaa, ammattitaitoista kumppania, niin kyllä mä Folcanin valitsisin joka kerta uudestaan meidän kokemuksien perusteella”

Mikko Murtomäki, Open Padelin operatiivinen johtaja
Open Padel (1)

Mitä kaikkea digimarkkinointitiimi voi tehdä?

Digimarkkinointitiimi suunnittelee, toteuttaa ja kehittää yrityksesi digimarkkinointia. Tiimin keskeisin tavoite on löytää sinun yrityksellesi ja sen toimialalle parhaat digitaalisen markkinoinnin keinot uusien asiakkaiden konvertoimiseksi ja sitouttamiseksi. 

Tiimi voi tehdä muun muassa seuraavia asioita: 

  • Digimarkkinoinnin strategian ja suunnitelman määrittäminen 
  • Hakukoneoptimoinnin suunnittelu, seuranta ja kehitys 
  • Sisällöntuotanto digitaalisiin kanaviin mm. blogi tai sosiaalinen media 
  • Mainonnan toteuttaminen, optimoiminen ja tehostaminen eri kanavissa, kuten some tai Google 
  • Konversio-optimointi ja liidiputken rakentaminen 
  • Uusien digimarkkinoinnin teknologioiden analysointi ja käyttöönotto 
  • Asiakkaan henkilöstön ohjeistaminen ja kouluttaminen 
  • Muiden markkinointi- tai yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyö 

Miltä digimarkkinointisi näyttää ulkoistamisen jälkeen?

Yhteistyön alussa pidämme yhteisen workshopin ja rakennamme suunnitelman digimarkkinoinnille, jota ulkoistettu digimarkkinointitiimisi lähtee toteuttamaan. Voit luottaa siihen, että sovitut toimenpiteet tehdään ja markkinointia kehitetään jatkuvasti testaamalla ja uusien trendien mukaisesti.

Samalla sinun aikaasi säästyy ja pystyt keskittymään liiketoimintasi kehittämiseen, kun me huolehdimme yrityksesi digimarkkinoinnin kehityksestä.  

Milloin digimarkkinointi kannattaa ulkoistaa?

Jos yritykselläsi ei ole osaamista, halua tai resursseja toimivan digimarkkinointistrategian laatimiseksi ja toteuttamiseksi, kannattaa sinun harkita digimarkkinoinnin ulkoistamista. Ulkoistettu digimarkkinointitiimi on vaihtoehto useamman kumppanin kanssa työskentelemiselle tai yrityksen sisäisen markkinointitiimin perustamiselle. Kun ulkoistat yrityksesi markkinoinnin Folcanille, säästät sekä johtamiseen kuluvaa aikaa että tekemiseen kuluvaa rahaa.  

Ulkoistettu digimarkkinointitiimi -palvelumme avulla saat käyttöösi sekä yrityksellesi valitun Digimarkkinointipäällikön että Folcanin asiantuntijatiimin resurssit. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden henkilön palkkaamisen sijaan maksat tiimille, joka suunnittelee ja toteuttaa markkinointitoimenpiteitä, jotka tuottavat tuloksia. Näin investoit vain tehtyyn työhön, ja tiedät, mistä ja minkä verran maksat. 

Mitä digimarkkinoinnin ulkoistaminen maksaa?

Yrityksen sisäisen digimarkkinointitiimin rakentaminen voi olla erittäin kallista. Erityisesti, kun otetaan huomioon, miten työmarkkinoilla kilpaillaan huippuosaajista. Ulkoistettu digimarkkinointitiimi on rekrytoinnin rinnalla edullisempi vaihtoehto yritykselle, sillä se on keskimäärin vain 40–50 % rekrytoinnin kustannuksesta. 

Digimarkkinoinnin ulkoistamisen kustannus riippuu yhteistyömme laajuudesta ja liiketoimintasi tarpeista. Ulkoistettu digimarkkinointitiimi on alle yhden asiantuntijan rekrytoinnin kustannus, ja sen hinta vaihtelee keskimäärin 1880 € –3860 €/kk (alv. 0 %) välillä. 

Mistä lähteä liikkeelle?

Yhteistyö lähtee liikkeelle tarvekartoituksella, jonka perusteella teemme sinulle ehdotuksen digimarkkinoinnin ulkoistamisesta. Ennen ulkoistamispäätöstä, sinun on mahdollista tavata tuleva Digimarkkinointipäällikkösi sekä muita asiantuntijatiimin jäseniä.