Helppokäyttöiset verkkosivut liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin – Design Hill x Folcan

Folcanin tekemät verkkosivut Design Hillille

Arvojen ja brändi-ilmeen mukaiset verkkosivut

Joustava verkkokauppa-alusta

Design Hill on Helsingin ja Turun välisellä moottoritiellä Halikossa sijaitseva virkistävästi erilainen taukopaikka, lounaspaikka, kahvila ja liike, josta löytää kattavan valikoiman laadukkaita tuotemerkkejä aina Lumenesta Marimekkoon. Tarkoituksena on ilahduttaa ja inspiroida asiakkaita, ja tarjota aidosti virkistävä paikka tauolle moottoritien varrella. 

Me toteutimme Design Hillille heidän arvojensa ja brändi-ilmeensä mukaiset yksilölliset verkkosivut. Moderni toteutus mahdollisti Design Hillin löytävän tiensä asiakkaiden luokse myös koronan tuomien haasteiden keskellä. Verkkosivujen tekninen toteutus, rakenne ja ilme on Folcanin käsialaa, ja sisältö Design Hillin. Jo alusta asti tiedettiin, että tulevaisuudessa sivustolle on tarkoitus tehdä laajennuksia, mikä otettiin heti suunnitteluvaiheessa huomioon. 

“Projektit toteutuu aikataulussa ja kaikki on mennyt tosi joustavasti. Saatiin sivut sen näköisiksi, kun me halusimme ja ne toimivat.”

Folcanin tekemät verkkosivut Design Hillille

Jälkikäteen sivustolle lisättiinkin verkkokauppa-alusta, josta voi ostaa tuotteita ja tilata take away -annoksia. Kartoitimme ja suunnittelimme yhteistyössä Design Hillin kanssa heidän liiketoiminnalleen sopivinta verkkomyyntimallia sekä yhteistyökumppaneita logistiikkaan ja maksunvälitykseen. Tärkeää oli myös se, että kauppa-alusta on helppoa poistaa hetkellisesti ja palauttaa takaisin käyttöön liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. 

”Folcanin kanssa työskentely on ketterää ja helppoa. Asiat hoituvat ilman ylimääräistä byrokratiaa ja mikäli meillä on mitä tahansa kysyttävää, Alinan ja Rasmuksen saa aina nopeasti kiinni. Näiden kokemusten pohjalta on helppo tehdä päätös myös ylläpidon ja tuen ulkoistamisesta”

Yhteistyö on verkkosivujen luonnin jälkeen jatkunut ylläpito- ja tukipalveluiden sekä satunnaisen digimarkkinoinnin konsultoinnin parissa. 

Haluatko sinäkin tuloksia digimarkkinoinnilla?

Soita Alinalle klikkaamalla tästä tai varaa aika kalenteristamme, niin jutellaan!

Tutustu muihin referensseihimme

MENESTYSTARINA 

Folcan ja Mielenterveyden keskusliitto tekivät Pro Bono –projektin Google-mainonnan kehittämisen parissa. Projekti sisälsi Google-mainostilin auditoinnin ja kehityskohteiden listaamisen sekä räätälöidyn Google-mainonnan koulutuksen pitämisen.

MENESTYSTARINA 

Folcanin ja Sähköliiton yhteistyö alkoi keväällä 2022, kun Sähköliitto etsi yhteistyökumppania kehittämään digimarkkinointiaan. Heidän tavoitteenaan oli löytää yhteistyökumppani, joka auttaisi Sähköliittoa kehittämään heille suunnitelmallista ja tavoitteellista digimarkkinointia.

MENESTYSTARINA 

Tili-Vinkin ja Folcanin yhteistyö aloitettiin loppusyksystä 2023. Yhteistyö on keskittynyt alkuun orgaaniseen mainontaan eli somesisältöjen luomiseen. Tavoitteena on kasvattaa Tili-Vinkin näkyvyyttä ja vahvistaa yrityksen mainetta houkuttelevana työnantajana

MENESTYSTARINA 

Folcanin ja Cuttersin yhteistyö alkoi kesällä 2023 orgaanisen somen parissa. Cutters kaipasi säännöllistä, laadukasta ja lokaalia sisällöntuotantoa ja someen onkin tuotettu nyt kesästä asti säännöllisesti sisältöä.

MENESTYSTARINA 

Folcanin ja Kemionin yhteistyö alkoi keväällä 2023, kun yrityksessä koettiin tarve selkeyttää ja raikastaa heidän brändi-ilmettään tähän päivään. Uuden brändi-ilmeen myötä uusittiin myös verkkosivut. Lue lisää yhteistyöstä!

MENESTYSTARINA 

Assemblyn ja Folcanin yhteistyö aloitettiin kesällä 2021. Yritys toivoi markkinoinnin kumppanilta mahdollisimman hyvää ymmärrystä pelialalta ja yrityksen kohderyhmästä.