Design Hill x Folcan: Helppokäyttöiset verkkosivut liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin

Design Hill on Helsingin ja Turun välisellä moottoritiellä Halikossa sijaitseva virkistävästi erilainen taukopaikka, lounaspaikka, kahvila ja liike, josta löytää kattavan valikoiman laadukkaita tuotemerkkejä aina Lumenesta Marimekkoon. Tarkoituksena on ilahduttaa ja inspiroida asiakkaita, ja tarjota aidosti virkistävä paikka tauolle moottoritien varrella. 

Me toteutimme Design Hillille heidän arvojensa ja brändi-ilmeensä mukaiset yksilölliset verkkosivut. Moderni toteutus mahdollisti Design Hillin löytävän tiensä asiakkaiden luokse myös koronan tuomien haasteiden keskellä. Verkkosivujen tekninen toteutus, rakenne ja ilme on Folcanin käsialaa, ja sisältö Design Hillin. Jo alusta asti tiedettiin, että tulevaisuudessa sivustolle on tarkoitus tehdä laajennuksia, mikä otettiin heti suunnitteluvaiheessa huomioon. 

“Projektit toteutuu aikataulussa ja kaikki on mennyt tosi joustavasti. Saatiin sivut sen näköisiksi, kun me halusimme ja ne toimivat.”

Folcanin tekemät verkkosivut Design Hillille

Jälkikäteen sivustolle lisättiinkin verkkokauppa-alusta, josta voi ostaa tuotteita ja tilata take away -annoksia. Kartoitimme ja suunnittelimme yhteistyössä Design Hillin kanssa heidän liiketoiminnalleen sopivinta verkkomyyntimallia sekä yhteistyökumppaneita logistiikkaan ja maksunvälitykseen. Tärkeää oli myös se, että kauppa-alusta on helppoa poistaa hetkellisesti ja palauttaa takaisin käyttöön liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. 

”Folcanin kanssa työskentely on ketterää ja helppoa. Asiat hoituvat ilman ylimääräistä byrokratiaa ja mikäli meillä on mitä tahansa kysyttävää, Alinan ja Rasmuksen saa aina nopeasti kiinni. Näiden kokemusten pohjalta on helppo tehdä päätös myös ylläpidon ja tuen ulkoistamisesta”

Yhteistyö on verkkosivujen luonnin jälkeen jatkunut ylläpito- ja tukipalveluiden sekä satunnaisen digimarkkinoinnin konsultoinnin parissa. 

Tutustu muihin referensseihimme