REKRY – Mainonnan osaaja

Inspiroidutko erottuvista ja mieleenpainuvista mainoksista? Motivoivatko data ja tulokset sinua? Haluatko olla avainasemassa toteuttamassa nokkelaa ja tuloksellista mainontaa asiakasyrityksillemme? Asiantunteva ja nuorekas digimarkkinoinnin tiimimme etsii vahvistusta mainonnan (Google & Some) tehtäviin.   

Työnkuvasi

Tässä työssä pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi niin yrityksen omissa kuin asiakkaidemme projekteissa. Pääset toteuttamaan asiakkaidemme mainontaa kokonaisvaltaisesti aina suunnittelmasta toteutukseen.

Työpäiväsi koostuvat pääsääntöisesti asiakkaidemme mainonnan suunnittelemisesta, toteuttamisesta, raportoinnista ja kehittämisestä. Vastaat mainonnan tuloksista, analysoit, teet johtopäätöksiä ja ehdotat proaktiivisesti kehitystoimenpiteitä dataan pohjautuen. Pääset myös heittämään ilmoille täysin uusia ideoita jatkuvasti kehittyvällä alalla. 

Mainonnan lisäksi pääset sukeltamaan syvälle kokonaisvaltaiseen digimarkkinoinnin maailmaan ja halutessasi kehittää osaamistasi myös hakukoneoptimoinnin, sisällöntuotannon ja somemarkkinoinnin saralla. 

Toimit osana digimarkkinoinnin tiimiämme, jonka kanssa ideoit, toteutat ja suunnittelet keinoja, joilla voimme tuottaa parempia tuloksia asiakkaillemme. Työlläsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymiseen.    

Jos nämä asiat innostavat sinua, sovit meille mainiosti:

Kehittyminen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin huippuosaajaksi. Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaiseksi toteuttamalla monipuolisia mainonnan projekteja yhdessä muun tiimin kanssa. 

Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole? Yhteisenä tavoitteenamme on kehittyä digimarkkinoinnin rautaisiksi asiantuntijoiksi. Olemme jatkuvasti yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin yrityksen muista asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset konkreettisesti vaikuttamaan yrityksen asioihin.

Olla osana kasvavaa yritystä. Haluatko olla osana yrityksemme kasvutarinaa? Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, jossa työ saattaa olla ajoittain hyvinkin hektistä, mutta samalla erittäin palkitsevaa.   

Etätyöt ja itsenäinen työskentely. Tykkäätkö tehdä töitä etänä? Meille ei ole niinkään väliä, mistä fyysisesti hoidat hommasi, kunhan netti toimii ja pystymme olemaan yhteydessä Teamsin välityksellä. Jos tykkäät tehdä hommia toimistolta, onnistuu sekin Erottajan toimistollamme.

Nuorekas työympäristö ja työkaverit. Motivoiko sinua olla osana tiimiä, joka koostuu lisäksesi nuorista, intohimoisista ja tavoitteellisista, mutta samaan aikaan rennoista tyypeistä? Tule tutustumaan tiimiimme!  

Kehittyminen, haasteet ja vastuu. Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaako sinua kenties kehittää tai laajentaa omaa osaamistasi ja vastuualuettasi omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan tulevaisuudessa? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus.   

Mitä toivomme sinulta?

  • Taitoa puhutella eri kohderyhmiä ja ostopolun eri vaiheessa olevia prospekteja 
  • Osaamista kirjoittaa myyntiin tähtäävää, oikeellista ja selkeää tekstiä sekä suomeksi että englanniksi 
  • Intohimoa uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen yhdessä Folcanin tiimin kanssa 
  • Joustavuutta, kykyä toimia osana tiimiä ja ottaa vastuuta omien töiden toteutusaikataulusta 
  • Kykyä hallita ja koordinoida useita projekteja samanaikaisesti 
  • Aiempaa kokemusta digimarkkinoinnin parissa työskentelemisestä, opintosi ovat loppusuoralla tai olet valmistunut alalle soveltuvasta koulutuksesta (mahdollista yhdistää opintojen viimeiseen harjoitteluun) 


Lisäksi arvostamme:

  • Sinulla on kokemusta alalta
  • Olet käyttänyt Googlen työkaluja, WordPressiä, Business Manageria ja/tai Office 365 –sovelluksia 
  • Visuaalista hahmotuskykyä (pystyt tarvittaessa työstämään visuaalisia elementtejä esim. Canvalla)  

Folcan yrityksenä

Folcan on dynaaminen digimarkkinoinnin kumppani. Intohimomme on digitaalisen asiakaskokemuksen parantaminen ja myynnin kasvattaminen digitaalisia kanavia pitkin. Tarjoamme räätälöityjä digimarkkinoinnin palvelukokonaisuuksia, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua. 

Erityisosaamistamme ovat hakukoneoptimoitujen verkkosivujen rakentaminen ja digitaalisten kanavien kautta syntyvän myynnin kasvattaminen. Tarjoamme muun muassa WordPress verkkosivuja, kokonaisvaltaista hakukoneoptimointia, laadukasta sisällöntuotantoa, verkkomainonnan kokonaisuuksia ja sosiaalisen median palveluita. Päämäärämme on auttaa yrityksiä viemään digimarkkinointi seuraavalle tasolle. 

Missiomme on muuttaa digimarkkinoinnin markkinaa läpinäkyvämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi paikaksi pk-yrityksille. Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan kumppanuuteen, jotta asiakkaamme saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset hyödyntämällä palveluitamme. Haluamme olla alalla tunnettu digimarkkinoinnin toimisto, joka toimii suunnannäyttäjänä edistäen asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää toimintaa. 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Palkkaus ja edut

Palkkaus määräytyy kokemuksesi perusteella.

Folcanin työsuhde-etuja ovat mm. hammaslääkrietu, liikunta- ja kulttuurietu sekä rajaton etätyömahdollisuus.

Oletko sinä etsimämme mainonnan tulevaisuuden huippuosaaja?

Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje (max 350 sanaa), jossa esittelet itsesi. Lähetä samalla CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Liitä mukaan myös mahdolliset työnäytteet. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@folcan.fi

Soita meille ja kysy lisää!    

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Kerron mielelläni lisää. Tavoitat minut numerosta +358 50 357 3684.   
Alina Venermo,  
CEO, Co-Founder 

Kysy minulta lisää!

Alina Venermo
Yrittäjä, CEO
alina.venermo@folcan.fi
+358 50 357 3684

Lue lisää digimarkkinoinnista Folcanin blogista