REKRY: WordPress Developer

Etsimme WordPress-kehittäjää, jolla on halu kasvaa verkkokehityksen kokonaisvaltaiseksi ammattilaiseksi!

Oletko intohimoinen WordPress-developer, joka etsii uusia haasteita verkkosivuprojektien parissa? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi niin verkkosivujen suunnittelun, toteutuksen sekä kehityksen parissa? Kiinnostavatko sinua WP:n lisäksi palvelinpuolen (Plesk, C-Panel) asiat kuten webhotellin hallinnointi ja liikenteen ohjaaminen?

Kaikki tämä on mahdollista osana Folcanin tiimiä, sillä rekrytoimme nyt yhden henkilön vahvistamaan osaamistamme!

Työnkuvasi:

WordPress-developerina pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Työpäiväsi koostuvat uusien sivustokokonaisuuksien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta sekä verkkosivujen jatkuvasta kehittämisestä osana osaavaa tiimiämme. Pääset testaamaan alan uusimpia toimintoja, ottamaan niitä käyttöön ja vastaamaan niiden jatkokehittämisestä osaamisesi puitteissa. Pääset myös ratkomaan asiakkaidemme tarpeita/kehitysideoita, ja vaikuttamaan näin suoraan heidän liiketoimintansa kehittymiseen.

WP-kehittäjänä Folcanilla voit työskennellä Erottajan toimistoltamme tai kotoa käsin.

Jos nämä asiat innostavat sinua, sovit meille mainiosti:  

 • Kehittyminen WordPressin ja verkkokehityksen asiantuntijaksi. Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi toteuttamalla monipuolisia projekteja yhdessä muun tiimin kanssa. 
 • Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole? Olemme päivittäin yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin muista yrityksen asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset vaikuttamaan yrityksen asioihin.  
 • Olla osana kasvavaa yritystä. Haluatko olla osana yrityksemme kasvutarinaa? Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, jossa työ saattaa olla ajoittain hyvinkin hektistä, mutta samalla erittäin palkitsevaa.  
 • Etätyöt ja itsenäinen työskentely. Tykkäätkö tehdä töitä etänä? Meille ei ole niinkään väliä, mistä fyysisesti hoidat hommasi, kunhan netti toimii ja pystymme olemaan yhteydessä Teamsin välityksellä.  
 • Nuorekas työympäristö ja työkaverit. Motivoiko sinua olla osana tiimiä, joka koostuu lisäksesi nuorista, intohimoisista ja tavoitteellisista, mutta samaan aikaan rennoista tyypeistä? Tule tutustumaan tiimiimme!  
 • Kehittyminen, haasteet ja vastuu.  Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaisiko sinua kenties kehittää tai laajentaa tulevaisuudessa vastuualuettasi oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus.  

Mitä toivomme sinulta?  

 • Aiempaa työkokemusta WordPressin kanssa työskentelystä sekä tietämystä lisäosista ja WP:n kehittämisestä
 • Kiinnostusta/aikaisempaa kokemusta palvelinpuolen asioista (nimipalvelimet, sertifikaatit & optimointi)
 • Sujuvia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Tietämystä/ymmärrystä koodauksesta WP:n ympärillä 
 • Aiempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä 


Plussaa:  

 • Aiemmat työnäytteet/omat projektit WordPress-developerin tehtävistä
 • Visuaaliset työt ja työnäytteet
 • cPanel-/Plesk-kokemus (palvelinympäristö)
 • Tekninen koulutustausta tai ymmärrys palvelinympäristön ja verkkosivujen toiminnasta
 • Olet käyttänyt Office 365 -sovelluksia    

Oletko sinä etsimämme WordPress Developer?

Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje (max 350 sanaa), jossa esittelet itsesi ja kerrot meille, miksi päätit hakea juuri tätä paikkaa. Lähetä samalla CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@folcan.fi  

Hakemusaika on päättynyt. Kiitämme hakemuksistanne!

Alina Venermo kuva

Kysy minulta lisää!

Alina Venermo
Yrittäjä, CEO
alina.venermo@folcan.fi
+358 50 357 3684

Lue digimarkkinoinnista Folcanin blogista