Sähköpostimarkkinointi tauolle liian hyvien tulosten vuoksi

Medistaff  on lääkäreiden rekrytointiin erikoistunut yritys, joka on työllistänyt lukemattomia yleis- ja hammaslääkäreitä eri elämäntilanteissa, niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Heidän toimintansa alkoi yleislääkäreiden henkilöstövuokrauksella ja laajeni sitten hammaslääkäreihin ja viimeisimpänä myös hoitajiin. Heidän tavoitteenaan on tarjota lääkäreille ja hoitajille mahdollisimman nykyaikainen ja mieluisa työsuhde, joka erottuu edukseen erityisesti joustavuudellaan.

Folcanin ja Medistaffin yhteinen matka alkoi vuoden 2020 lopussa, josta lähtien olemme tehneet monipuolisesti yhteistyötä markkinoinnin parissa aina sosiaalisen median sisällöntuotannosta mainontaan ja sähköpostimarkkinointiin.

Folcanin ja Medistaffin yhteistyön aikana Medistaffin hakemusten määrä on moninkertaistunut.

Folcanilla on hyvää insightia kasvuhaluisen yrityksen markkinointiin, sillä se on sitä myös itse. He ymmärtävät tämän mukana tulevat haasteet ja mahdollisuudet ja osaavat näin toimia niiden mukaan.

Instagram-seuraajien määrä on nelinkertaistunut

Viimeisen puolentoista vuoden aikana Instagram-seuraajien määrä on nelinkertaistunut ja Instagramissa on onnistuttu tavoittamaan tarkasti määritettyä ja vaikeasti tavoitettavaa kohdeyleisöä. Tämä on myös näkynyt brändin tunnettuuden kehityksessä.

Sähköpostimarkkinointi räjäytti hakemusten määrän

Kokeiluna aloitetun sähköpostimarkkinoinnin tulokset olivat niin hyvät, että se jouduttiin laittamaan hetkellisesti tauolle. Alkuperäinen sähköpostirekrytoinnille asetettu tavoite ylitettiin moninkertaisesti. Vuoden 2022 helmikuun aikana yleislääkäreiden sähköpostiin tuli jopa 129 yhteydenottopyyntöä, minkä seurauksena sähköpostimarkkinointia supistettiin tarjolla olevien työpaikkojen loppuessa kesken.

Folcan on saanut Medistaffilta erityistä kiitosta ajankohtaisesta, kokonaisvaltaisesta ja joustavasta ammattitaidostaan.

“Salomonista on tullut osa tiimiämme”

 

Yhteistyö jatkuu monipuolisesti sisällöntuotannon ja mainonnan parissa.

Tutustu muihin referensseihimme