Verkkosivuilla kävijöiden määrä kasvoi yli 320 prosentilla ensimmäisen vuoden aikana

“Meillä on sama maali, silloin se homma toimii.”

VoiceLink on moderni IT-alan kumppani. Se tarjoaa koko IT-palvelukokonaisuuden saman katon alta aina ylläpidosta ja tietoturvasta kattaviin pilvipalveluprojekteihin ja laiteasennuksiin. VoiceLink tunnetaan heidän asiakkaidensa keskuudessa vahvasta asiantuntijuudesta, sillä he tarjoavat vain tuotteita ja palveluita, jotka ovat ansainneet heidän oman luottamuksensa. Heidän tavoitteensa on tehdä IT:n ostaminen ja käyttö niin helpoksi kuin mahdollista.  

VoiceLinkillä ei ollut minkäänlaista digimarkkinointia ennen kumppanuutta Folcanin kanssa. Ison brändiuudistuksen yhteydessä sen tarve tuli kuitenkin ajankohtaiseksi ja suositukset Folcanista sekä Folcanin tarjoaman ulkoisen digimarkkinointitiimin helppous houkuttelivat. Yhteistyö alkoi vuoden 2020 alussa ja on jatkunut ulkoistetun digimarkkinointitiimin muodossa siitä asti.  

“Nähtiin sellainen tilanne, että tarvitaan nimenomaan sellaista palvelumallia, jossa ulkoistettu kumppani hoitaa koko putken meillä”

Verkkosivuilla kävijöiden määrä kasvoi yli 320 prosentilla ensimmäisen vuoden aikana

VoiceLinkin digimarkkinoinnin ensisijaisena tavoitteena on alusta asti ollut bränditunnettuuden lisääminen ja toisena liidien generoiminen myynnille. Folcan on tehnyt laajasti kaikkea tämän tavoitteen saavuttamiseksi, kuten maksettua mainontaa, sisältömarkkinointia monipuolisesti eri kanavissa, hakukoneoptimoituja artikkeleita ja sähköpostimarkkinointia. Ideana on ollut testata rohkeasti, mutta järkevästi eri kanavia ja strategioita ja löytää paras väylä juuri VoiceLinkin tarpeisiin ja kohdeyleisön saavuttamiseen. 

Parhaiten toimivat kanavat ja keinot ovat selkeästi löytyneet: verkkosivuvierailijoiden määrä kasvoi 326 prosentilla ensimmäisen yhteistyövuoden aikana. Vuoden 2021 loppuun mennessä kävijöiden määrä oli kasvanut yhteensä jo huimat 1006 prosenttia vuoteen 2019 verrattuna. Pitkäjänteinen työ sisällöntuotannon ja mainonnan parissa on tuonut sekä maksullista että orgaanista liikennettä verkkosivuille ja täten myös bränditunnettuus on lisääntynyt. VoiceLinkin Sami olikin erityisen tyytyväinen juuri tunnettuuden parantumiseen ja siihen, että yhteistyön seurauksena verkkosivujen kautta tulevien liidien laatu ja aito kiinnostus VoiceLinkin palveluita kohtaan on kasvanut. 

Yhteistyö on koettu molemmin puolin erittäin toimivaksi ja se jatkuu edelleen tiivisti ulkoistetun digimarkkinointitiimin merkeissä. Haluatko tietää lisää? Katso video ja ota selvää mitä muuta VoiceLink sanoo ulkoistetusta digimarkkinointipäälliköstä.

“Meillä ollaan tyytyväisiä siihen, että haettiin ulkoistuskumppani - ollaan palveluun tyytyväisiä, se toimii meillä.”

Tutustu muihin referensseihimme