Unidrain ja Folcan aloittivat mainonnan yhteistyön

Unidrain on Suomen ja Pohjoismaiden linjalattiakaivojen markkinajohtaja. Heidän tuotteensa mahdollistavat nykyaikaisemman ja persoonallisemman kylpyhuoneen suunnittelun tinkimättä tyylikkyydestä. Unidrainin tarina alkoi vuonna 2003 tanskalaisen arkkitehti Claus Dyren kehittäessä seinän viereen sijoitettavan linjalattiakaivon. Unidrain on osa vanhaa ruotsalaista perheyritystä BLS Industries AB, jonka juuret ulottuvat yli 75 vuoden taakse, ja joka valmistaa sekä perinteisiä lattiakaivoja että linjalattiakaivoja. BLS on Pohjoismaiden suurin lattiakaivovalmistaja ja heillä on useita brändeja, jotka ovat omilla tuotealueillaan markkinjohtajia, kuten Unidrain ja Purus.

Folcanin ja Unidrainin yhteistyö alkoi kesällä 2022, kun Unidrain kaipasi kumppania digimarkkinointiin Suomen markkinoille. Yhteistyökumppaneiden suositukset Folcanista johtivat yhteydenottoon ja keskusteluihin, joiden tuloksena yhteistyö aloitettiin digimainonnan parissa kesäkuussa.

Vaikutti siltä, että Folcanilla on asiantuntevuutta ja innokkuutta, mikä on tosi tärkeä juttu. Yhteistyö vaikutti mutkattomalta ja vielä hinnoittelukin oli sopiva.

Mainonnan kumppanuus on tuonut uutta kulmaa markkinointiin ja parantanut tunnettuutta

Yhteistyö on koostunut pääasiassa mainonnasta Googlen ja Metan kanavissa. Folcan on monipuolistanut mainontaa ja testannut erilaisia kampanjamuotoja ja mainoskulmia, joista on löydetty parhaiten toimivat kokonaisuudet. Mainonnassa on huomioitu kohderyhmien toisistaan poikkeavat tarpeet ja markkinan kilpailutilanne.

Tämä on näkynyt muun muassa näyttökertojen ja klikkien määrän kasvuna, mikä on puolestaan parantanut Unidrainin tunnettuutta. Näyttökertojen määrä on yli 30-kertainen verrattuna aikaan ennen kumppanuutta. Klikkien määrä on myös yli nelinkertaistunut kumppanuuden aikana.

Folcan saa Unidrainilta erityisesti kiitosta toiminnan läpinäkyvyydestä ja tehokkuudesta sekä kuukausipalavereiden selkeydestä. Unidrain arvostaa kumppanuudessa myös proaktiivisuutta ja sitä, että kumppanuus Folcanin kanssa perustuu aidosti siihen, että asiakkaalta etsitään lisää kasvupotentiaalia ja uusia mahdollisuuksia ehdotetaan aktiivisesti.

Teiltä on tullut hyviä ehdotuksia, te olette neuvoneet mitä ei kannata ja kannattaa tehdä. Ette ole vain kuunnelleet mitä me haluamme, vaan olette myös neuvoneet mitä kannattaa tehdä ja se on todella tärkeää.”

Yhteistyö jatkuu mainonnan kumppanuutena. Lisäksi Folcan konsultoi Unidrainia muissa digimarkkinoinnin kysymyksissä esimerkiksi hakukoneoptimoinnin saralla.

Etsimme itsellemme aitoa kumppanuutta ja koen, että teidän kanssa ollaan sellainen yhteys saatu luotua.

Tutustu muihin referensseihimme